Arbeidsrecht

Couronne Advocaten houdt zich bezig met arbeidsverhoudingen in de ruimste zin van het woord. Wij staan zowel werkgevers als werknemers  bij in arbeidsrechtelijke geschillen. Wij geven advies in ontslagkwesties, schadevergoedingen, over concurrentiebedingen, ontslag op staande voet en afvloeiingsregelingen. Het opstellen van beëindigingovereenkomsten behoort ook tot onze dagelijkse werkzaamheden. En verlenen uiteraard bijstand bij gerechtelijke procedures bij de Kantonrechter, zoals ontbindingsprocedures, loonvorderingen en wedertewerkstellingen en ontslagprocedures bij het UWV.

Omdat het arbeidsrecht voortdurend wijzigt is het voor zowel werkgever maar ook voor werknemer goed om tijdig juridisch advies in te winnen. Couronne Advocaten kan aan de vooravond van een geschil (op de achtergrond of rechtstreeks) adviseren over de te volgen aanpak. Gezien de invoering van de WWZ zal een goed opgebouwd dossier een nog belangrijkere rol gaan spelen in procedures en advies in de voorfase is derhalve onmisbaar.

Couronne Advocaten is gespecialiseerd op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Mr. C. Steijgewalt is aangesloten bij de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN). Alleen arbeidsrecht specialisten mogen zich hier bij aansluiten (www.vaan-arbeidsrecht.nl).

ordners

Contact

  Bezoekadres
  1e Dorpsstraat 22
  3701 HB Zeist

  info@c-advocaten.nl
  T 030 – 75 199 18
  F 030 – 75 229 59